Professionals gebruiken Huidzonderlijke producten.

Omdat ze zeker weten dat het werkt.

Huidzonderlijk is een initiatief van professionals.

Mensen die uit ervaring weten wat werkt.

In reclames zie je vaak dat producten zijn getest én goedgekeurd door professionals. Een manier om de waarde en werking van het product te 'bewijzen'. Bij Huidzonderlijk staan niet de producten/de merken centraal, maar de werking van het betreffende product. We zijn merk-onafhankelijk en ons assortiment bestaat enkel en alleen uit producten die we zelf ook gebruiken in onze praktijk. En die we zelf ook (zouden) gebruiken op onze huid.

Voor consumenten wordt het steeds lastiger om door de bomen het bos te zien als het gaat om huidverzorgingsproducten. Huidzonderlijk biedt uitkomst. En met een doorverwijzing van hun aangesloten huidtherapeut koopt men de beste producten ook nog eens met een leuke korting.

Verkoopt uw huidtherapeut al via Huidzonderlijk?

Mail ons de gegevens en wij nemen contact op.

Wanneer is een product Huidzonderlijk?

Hoe bepalen wij ons assortiment?

Huidzonderlijk is merk-onafhankelijk en stelt haar assortiment samen op basis van praktijk-ervaringen van huidtherapeuten. Professionals die voortdurend op zoek zijn naar de beste producten (producten met het hoogste percentage van de werkzame stof). En omdat de huidverzorgingsbranche in beweging is, beweegt ons assortiment mee. Pas als de meerderheid van de aangesloten professionals enthousiast is over het nieuwe product wordt dit opgenomen in het assortiment. En om te voorkomen dat het assortiment te groot wordt, halen we de producten die door minder dan een kwart van onze huidtherapeuten worden gebruikt uit het assortiment. Zo verzekeren we ons van de beste producten van deze tijd!

Open chat